Reikicursussen I t/m III

Cursus Reiki I, II EN III

Deze cursussen zullen afwijken van andere Reiki cursussen, omdat er extra aandacht wordt gegeven aan spiritualiteit.

Reiki I

Reiki is een methode waarbij de Universele Levensenergie via het lichaam van de gever naar de ontvanger wordt geleid door middel van de handen. Het herstelmechanisme van de ontvanger wordt ingang gezet en Reiki ondersteunt dit. Door een Reiki-behandeling komt er extra energie beschikbaar voor het lichaam en op dat moment kan het lichaam met die extra energie aan het herstel beginnen. Reiki versterkt o.a. het immuunsysteem. Je verkrijgt na enkele behandelingen meer energie en je kunt beter ontspannen. Reiki werkt ook op geestelijk niveau, goed toepasbaar bij spanningshoofdpijn, stress etc. In de cursus leer je de facetten van Reiki, hoe werkt het, hoe pas ik het toe etcetera. Aan het einde van de cursus ontvang je het Reiki I certificaat.

Reiki II

Met de Reiki II cursus verbind je je met het diepste in jezelf, je waren weten. Alle symbolen die je leert zijn dieptesymbolen, Reiki II geeft dus vooral verdieping. Met Reiki II kun je mensen op afstand behandelen.  En aan het einde van de Reiki II cursus ontvang je het Reiki II certificaat.

Reiki III

Reiki III is de cursus om reikimaster te worden, deze bestaat uit Reiki IIIA en IIIB. Reiki IIIA is het meesterschap maar zijnde de nog niet lesgevende meester en als je IIIB hebt gedaan dan kun je ook les gaan geven.

Heeft u interesse in één van deze cursussen en u wenst meer informatie of u wil zich inschrijven, neem dan contact op via de link \"contact\" in het hoofdmenu of bel: 06-27072570.

De reikicursussen worden overdag gegeven, u kunt deze cursussen individueel volgen.

Groepsverband: Als u de cursus graag met meerdere mensen samen wilt doen, dan is dit mogelijk. Bijvoorbeeld familie, collega\'s etc. Vanaf 3 personen kan de cursus in groepsverband ook \'s avonds worden gegeven.