Energetische Behandeling

 

...TIJDELIJK, i.v.m. het coronavirus, bied ik nu ook energetische behandelingen aan op afstand. U blijft gewoon thuis.

Nadat wij telefonisch, per mail of per app contact hebben gehad, spreken wij samen een datum en tijdstip af, wanneer de behandeling kan plaatsvinden. Je zoekt thuis een rustige ruimte op waar je een uur ongestoord kunt zitten of liggen, zodat de energie ook optimaal zijn werk kan doen.                 

Energetische behandelingen werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Er wordt universele levensenergie via het lichaam van de gever naar de ontvanger (cliënt) geleid, door middel van de handen. U kunt zelf kiezen of de handen op uw lichaam of boven uw lichaam (in uw energieveld) worden gehouden. De kleding blijft altijd aan. Bij een behandeling op afstand wordt de energie via een ander kanaal overgebracht. Energie is altijd overdraagbaar en kent geen beperking qua afstand en tijd.

Door me open te stellen voor energietrillingen die u nodig heeft ter bevordering van lichamelijk- en/ of geestelijk herstel wordt het opheffen van blokkades gestimuleerd. Alles bestaat uit energie en heeft zijn eigen trillingsfrequentie. De trillingsfrequentie van uw lichaam wordt dus tijdelijk verhoogd ter bevordering van uw herstel.

De energietoename van uw lichaam wordt gestimuleerd. De behandelingen stimuleren tevens inzicht en bewustwording. Daarnaast verminderen de pijnklachten en het is ook mogelijk dat de klachten helemaal verdwijnen.

Een energetische behandeling is uitermate geschikt voor mensen met stress, onrust, vermoeidheid, angsten, weinig of geen energie, lusteloosheid, onzekerheid, ziekte.

Een energetische behandeling is nooit negatief of schadelijk.

Ook dieren zijn goed te behandelen met een energetische behandeling.

Als u een ziek dier heeft neem dan telefonisch contact met mij op, ik kan dan het dier op afstand gaan behandelen via een foto.