Energetische Behandeling

              

Energetische behandelingen werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Er wordt universele levensenergie via het lichaam van de gever naar de ontvanger (cliënt) geleid, door middel van de handen. U kunt zelf kiezen of de handen op uw lichaam of boven uw lichaam (in uw energieveld) worden gehouden. De kleding blijft altijd aan. Bij een behandeling op afstand wordt de energie via een ander kanaal overgebracht. Energie is altijd overdraagbaar en kent geen beperking qua afstand en tijd.

Door me open te stellen voor energietrillingen die u nodig heeft ter bevordering van lichamelijk- en/ of geestelijk herstel wordt het opheffen van blokkades gestimuleerd. Alles bestaat uit energie en heeft zijn eigen trillingsfrequentie. De trillingsfrequentie van uw lichaam wordt dus tijdelijk verhoogd ter bevordering van uw herstel.

De energietoename van uw lichaam wordt gestimuleerd. De behandelingen stimuleren tevens inzicht en bewustwording. Daarnaast verminderen de pijnklachten en het is ook mogelijk dat de klachten helemaal verdwijnen.

Een energetische behandeling is uitermate geschikt voor mensen met stress, onrust, vermoeidheid, angsten, weinig of geen energie, lusteloosheid, onzekerheid, ziekte.

Een energetische behandeling is nooit negatief of schadelijk.

Ook dieren zijn goed te behandelen met een energetische behandeling.

Als u een ziek dier heeft neem dan telefonisch contact met mij op, ik kan dan het dier op afstand gaan behandelen via een foto.

Een energetische behandeling is ook mogelijk op afstand, omdat energie geen begrenzing heeft. Een energetische behandeling op afstand is uitermate geschikt voor kleine kinderen en voor mensen die door ziekte en of andere redenen niet kunnen reizen. Hoe werkt dit: wij spreken onderling een dag en tijd af en u zorgt dat u op de afgesproken tijd, gedurende een uur uw rust neemt. Zodat de energie die u ontvangt, gedurende de behandeling op afstand, optimaal zijn werk kan doen.