Even Voorstellen

Graag stel ik mijzelf aan u voor.

Mijn naam is Monique en samen met mijn partner en onze hond woon ik in Mechelen (Nederlands Zuid Limburg). Normaliter praat ik niet veel over mijzelf, toch doe ik het om op deze manier voor u een beeld te schetsen wie ik ben. En hoop op deze manier voor u de drempel te verkleinen om iemand te raadplegen die u niet kent.

Na mijn opleiding ben ik in het bankwezen gaan werken. Hier ben ik 16 jaar actief geweest in diverse commerciële functies, totdat ik een burnout kreeg. Achteraf kan ik zeggen dat ik deze periode niet had willen missen, omdat ik hier ontzettend veel van geleerd heb. Het belangrijkste dat ik heb ervaren is dat lichaam en geest één zijn. In deze periode ben ik mij er ook van bewust geworden dat ik voortaan mensen wil helpen die lichamelijke- en of geestelijke problemen hebben, of niet lekker in hun vel zitten om welke reden dan ook. Of op zoek zijn naar een stuk ontspanning.

Sinds 2002 ben ik me gaan verdiepen in diverse behandelmethoden op het gebied van natuurgeneeswijzen. Ik ben in eerste instantie gestart met het behandelen van mensen in mijn privé omgeving om vervolgens ook andere mensen te behandelen met goed resultaat.

Ik geef ook meditatielessen en cursussen op het gebied van mediumschap en healing, dit is dan ook een passie van mij, zie sub cursussen, druk op het "+" teken voor meer informatie.

Sinds 2008 bezoek ik regelmatig het wereldbekende Arthur Findlay college in Engeland, om mij verder te ontwikkelen op het gebied van healing en mediumschap. De diverse leraren geven dan ook aan dat ik een healer ben, een trance medium, een leraar en dat er nog potentie is op het gebied van fysiek mediumschap. En ze stimuleren mij dan ook om mij steeds verder te ontwikkelen.

Sinds ik zelf in aanraking ben gekomen met ontspanningsmassage in 1990. En ik zelf ontdekte wat dit voor een diepe ontspanning met zich meebrengt. Heb ik in 2009 besloten een cursus ontspanningsmassage te volgen. Vrouwen kunnen dan ook terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage.

Met betrekking tot paranormale waarnemingen (waarnemingen naast de gewone waarnemingen) wil ik vermelden dat ik dit zie als een zesde zintuig die iedere persoon heeft. Het is alleen aan de persoon zelf of hij dit wil ontwikkelen en in hoeverre je daar talent voor hebt. In mijn kinderjaren had ik vaker contact met engelen en andere personen in de zielenwereld. Verder probeerde ik mij zoveel mogelijk af te sluiten voor indrukken van anderen. Na het overlijden van mijn oma (ik was toen 16 jaar), voelde en hoorde ik de aanwezigheid van mijn oma. Rond mijn 32e levensjaar ging ik weer spontaan diverse dingen waarnemen. Ik heb dit toen afwisselend wel en niet toegelaten. Tot ik op een gegeven moment tot de ontdekking kwam dat dit een stuk is wat bij mij hoort en wat voor mij persoonlijk goed voelt. Ik maak alleen gebruik van deze waarnemingen als mensen hiervoor openstaan en hier meer over willen weten, anders niet.

Als laatste wil ik vermelden dat ik vroeger ook heel sceptisch was op het gebied van energetische geneeswijzen. Totdat ik op een dag een magnetiseur heb bezocht omdat ik niet kon slapen en deze behandelingen resultaat hadden. Veel mensen willen eerst een positieve ervaring hebben voordat ze in iets geloven en dit is uiteraard normaal.

De meditatielessen worden gegeven in Vijlen en de overige cursussen in Mechelen.

Wellicht tot ziens, ik wens u alle goeds.