Paranormale Waarnemingen

Het verkrijgen van boodschappen voor uzelf, uw familieleden, vrienden of kennissen.

Op het moment dat je contact gaat leggen met gene zijde, kunnen diverse spirits (overledenen), gidsen en soms hogere entiteiten boodschappen doorgeven. Ik ben dan ook altijd afhankelijk van hun hulp, zoals ieder medium. Vaak worden niet alleen boodschappen voor uzelf doorgegeven. Dit komt omdat spirits vaak boodschappen willen doorgeven aan dierbaren, bijvoorbeeld omdat ze zich zorgen maken over iemand of dat ze deze persoon een bewijs willen leveren dat ze er nog zijn, en ga zo maar verder. Ik vergelijk het altijd met bellen, alleen bel je dan niet met één persoon maar vaak met meerdere personen. Het leven is continue en stopt dan ook niet na wat wij overlijden noemen. Jullie familieleden, vrienden en kennissen willen jullie hier dan ook van bewust maken en jullie bewijs leveren dat ze er nog zijn.

Als u iets wilt weten over iemand die nog leeft, vraag dan altijd de toestemming van deze persoon, dit uit respect voor de vrije wil van deze persoon. 

Als laatste wil ik vermelden dat mensen die helderziende waarnemingen doen ook niet alles mogen weten en dus ook niet overal een antwoord op hebben. En het is echt niet zo, dat als u tegenover mij zit dat ik dan alles van u weet. Nogmaals ik ben helemaal afhankelijk van gene zijde. De boodschappen die worden doorgegeven zijn altijd een momentopname. Morgen kan de toekomst er weer anders uitzien, puur omdat uzelf continue keuzes maakt en zo uw levensrichting beïnvloedt, en dat is maar goed ook. Ga nooit leven naar, of wachten op dingen die u gezegd worden, maar gebruik uw eigen intuïtie en gezond verstand in het maken van keuzes.