Welkom

Fijn dat u de moeite hebt genomen, om te kijken of ik iets voor u kan betekenen.

Iedereen in zijn leven ervaart moeilijke momenten en hierdoor ontstaat vaak stress, verdriet, pijn, angst, woede etc. Lichamelijke- en of geestelijke klachten ontstaan bijvoorbeeld door: ziektes, verlies van een dierbare, verlies van uw baan, echtscheiding, overbelasting, stress, perfectionisme en diverse andere oorzaken.

Een gezegde is: "een gezonde geest in een gezond lichaam". Sommige dingen in een leven zijn heel moeilijk te verwerken of te begrijpen. Ik wil u hiermee dan ook graag helpen. De behandelingen zijn ook uitermate geschikt voor mensen met stress, pijnklachten, personen die niet kunnen ontspannen etc. Het uitgebreide scala aan natuurgeneeswijzen die ik aanbied zijn ter bevordering van lichaam en geest, ontspanning, voor een gezonder en gelukkiger leven. Vooraf aan de behandeling vind altijd een gesprek plaats. Daarnaast zal als gewenst ook coaching plaatsvinden.

Uiteraard kun u ook terecht als u behoefte heeft aan een extra stuk energie en ontspanning, zonder dat hier een aanwijsbare oorzaak voor is.

U verkrijgt onder andere meer energie en uw bewustwordingsproces wordt gestimuleerd, waardoor u bepaalde inzichten verkrijgt. In de meeste gevallen verminderen de klachten en het is ook mogelijk dat de klachten helemaal verdwijnen. Uiteraard is dit afhankelijk van de soort en ernst van de klachten. Ernstige lichamelijke ziektes zijn op deze manier niet te genezen. Maar in de meeste gevallen voelt u zich wel rustiger, meer ontspannen, heeft u minder pijn en zit u lekkerder in uw vel. 

Met betrekking tot paranormale waarnemingen maak ik hier alleen gebruik van op het verzoek van personen (dus niet ongewenst), lees verder bij het onderdeel paranormale waarnemingen.

De sleutel van de deur van verandering zit aan de binnenkant.

U kunt ook terecht voor diverse cursussen, zie sub cursussen.

Ik geef ook behandelingen aan zieke dieren d.m.v. een energetische behandeling op afstand via een foto.